05 / 05 / 2024

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Coşan tarafından kuruldu. 

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Demir tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kalın tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sedat Can tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Lukis İnşaat Elektrik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lukis İnşaat Elektrik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Mutlu tarafından kuruldu.

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmet Coşan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözlemesinde yazılı olan diğer işler


Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi adres; SEYİTNİZAM MAH.DEMİRCİLER SİT. 8.CD.GALAXY SİT.B AP.NO.73/231...