05 / 05 / 2024

Başkanlar Yapı adres

Başkanlar Yapı adres

Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemal Başkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Esenyurt Han Plus 'ta kuruldu.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

İstanbul’da iş insanları ve işçilerle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden projemsine şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldığını duyurdu.

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda 29 Mayıs’a kadar e-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapılabilecek. Yarısı Bizden, ilk olarak İstanbul’da başlatılacak ve daha sonra 7 bölgeye de yayılacak. Başvuru kapsamında herhangi bir ücret ödenmeyecek.

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası başkanları 50 baz puan artırımının ardından bile daha fazla faiz artışının geleceğini resmen açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro böyle olacak.

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Başkanlar Yapı adres Haberi

Başkanlar Yapı adres

Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemal Başkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:

YENİKENT MAHALLESİ, DOĞAN ARASLI CADDESİ. HAN PLUS N.150/202...