25 / 07 / 2024

başkaşehir yapı fiyatları

başkaşehir yapı fiyatları

Yapı Endüstrisi, konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına düşürdüğünü duyurdu.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Başka ilden tapu almak isteyenler ancak şehir değiştirmeye vakti olmayanlar işlemlerini nasıl halledebileceğini sorguluyor. Peki, tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Meydan Başakşehir'de 229 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

3. İstanbul Başakşehir güncel fiyatları 2018!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 403 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Lal Bahçe Evleri, 2018 yılının yaz döneminde sahiplerine teslim edilecek...

Avrupa Konutları Başakşehir proje fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir proje fiyatları 623 bin TL'den başlıyor. Proje 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana geliyor...

Grand Rezidans Başakşehir daire fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Projesi'nin ilk etabı olarak yükseliyor...

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

Karma konseptte dizayn edilen Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofisten meydana geliyor. Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.

başkaşehir yapı fiyatları Haberi

başkaşehir yapı fiyatları

Yapı Endüstrisi'nden yapılan açıklamaya göre, Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği Başkaşehir projesinin finansmanı için Bank Asya ile anlaşan şirket, bu anlaşma öncesinde projeden ev alanlara 60 aya kadar yüzde 0,99 kar paylı kredi imkanı sağlarken, projeden yeni konut alacaklara 60 ay vadede yüzde 1,09, 60 aydan 120 aya kadar vadelerle ise yüzde 1,19'luk kar payı ödeyecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Yapı Endüstrisi'nin birlikte gerçekleştirdiği Başkaşehir projesinde, konut sahibi olmak isteyenlere farklı vadelerde ve oranlarda ödeme seçenekleri sunuluyor.

Projeden konut alanların yanı sıra alacakları olanları da düşünerek hazırlanan ödeme planında, Bank Asya ile yapılan anlaşma öncesinde projeden ev alanlara 60 aya kadar yüzde 0,99, 60 ay üzerine ise yüzde 1,09 kar paylı kredi imkanı sağlanıyor.

Verilen bilgiye göre, Bank...