30 / 04 / 2024

Başkent yol çalışmaları

Başkent yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl da yeni yol açımından asfalt serimine, kaldırım çalışmalarından tretuvar yapımına kadar birçok alanda yeni rekorlara imza attı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Galatasaray Riva projesinde çalışmalar başladı!

Bu yıl satışa çıkması planlanan Galatasaray Riva projesi kapsamında yol çalışmaları başladı. Cimbom buradan ciddi gelir elde etmeyi bekliyor...

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Erbaa Cumhuriyet Meydanı'nda kent yenileme çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nın yenilenmesi için çalışmaları başlattı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkent yol çalışmaları Haberi

Başkent yol çalışmaları

Başkenti modern cadde, bulvar ve kaldırımlarla donatarak Ankara'yı, nüfusu 5 milyonluk kentler arasında trafiği en rahat ve en yaşanabilir şehir durumuna getiren Büyükşehir, yine geçen yıl yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, il genelinde toplam 4 milyon 775 bin ton asfalt serimi yaptı. Geçen yıl sorumluluk alanına yeni katılan çevre ilçeler başta olmak üzere, toplam 25 ilçede 967 kilometre yeni yol açarken, bin 262 kilometre yolda malzemeli bakım yaptı, 1 milyon 477 bin metrekare tretuvar, 920 bin metre bordür, 35 bin adet de bariyer döşedi. 



Sabah...