07 / 07 / 2024

başkentgaz ne kadara satıldı

başkentgaz ne kadara satıldı

Sayıştay, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı..

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Hurda fiyatlarına yeni zam! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatları peş peşe gelen zam ve indirimlerle gündemden düşmedi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? Hurda fiyatlarında son durum ne oldu? İşte hurda 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOGG'da son dakika ÖTV avantajı başladı! Yerli üretim elektrikli TOGG ne kadara satılacak? Bu fiyatı duyan inanamadı!

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak TOGG'da son dakika ÖTV avantajı başladı. Peki TOGG fiyatları ne kadar? TOGG ne kadara satılacak? İşte detaylar...

Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları ne kadara mal olacak?

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve tartışmalara neden olan Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları ne kadara mal olacak?

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

İnşaat ruhsatı almak ne kadara mal olur?

Bir arsa üzerinde yasal olarak yapı inşaatına başlanılabilmesi için öncelikle ilgili belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. İnşaat ruhsatı, hazırlanan mimari projenin imar durumuna uygunluğuna göre onaylanıyor. Peki, inşaat ruhsatı almak ne kadara mal olu

Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 48 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ordu Gölköy başvuruları ne zaman?

Daire fiyatlarının 85 bin 76 TL'den başladığı TOKİ Ordu Gölköy Evleri'nde toplam 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Ordu Gölköy başvuruları ne zaman?

Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları ne zaman?

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Konutlar'ında 1 adet ev açık satışa sunuluyor. Peki Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman?

Daire fiyatının 112 bin 678 TL olarak belirlenen TOKİ Çorum Merkez Konutları'nda 1 adet ev satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2.Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2.Etap projesinde yer alan 59 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2.Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 18 adet konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 191 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman?

başkentgaz ne kadara satıldı Haberi

başkentgaz ne kadara satıldı


SAYIŞTAY, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı. Başkentgaz’ın özelleştirilmesi ihalesi 25 Ocak 2013 tarihinde yapıldı.


Pazarlık görüşmesinde Torunlar Gıda 1 milyar 162 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. 2011 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ihalelerde toplam 1 milyar 521 milyon dolar teklif gelmişti. Bu ihale daha sonra iptal edilmişti. Torunlar Gıda’nın aldığı ihale iki yıl önce yapılan ihaleye göre 359 milyon dolar daha az bedelle sonuçlanmıştı. Sayıştay, 2013 yılının ilk 5 aylık dönemine ilişkin hazırladığı raporunda bu ihale ile ilgili gelişmeleri hatırlattıktan sonra ayrıca dikkate alınmayan bazı noktalara raporunda yer verdi.


İlk...