14 / 05 / 2024

Başkentray ihale süreci

Başkentray ihale süreci

Başkentray Projesi'nde yeni ihale süreci için geri sayım başladı. TCDD yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yeni ihale için kasım ayında ilana çıkılacak. Projenin en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

50 bin liraya kadar olan borcunuz siliniyor! Resmi açıklama geldi, başvuru süreci başladı!

50 bin TL’ye kadar borcunuz siliniyor! O banka bu sabah resmi açıklama yaptı, başvuru süreci devam ediyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

Mersin Metrosu'nun ihale süreci tamamlandı!

Mersin halkının uzun zamandır beklediği metro projesinde ihale süreci tamamlandı. İhalenin kazananı Dillingham Cont. Int. Inc + Kiska- Kom İnş. A.Ş. . oldu. 

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

Başkentray ihale süreci Haberi

Başkentray ihale süreci

Başkentin raylı ulaşımı ile birlikte hızlı tren hatlarını da kapsayan Başkentray Projesi'nde yeni ihale süreci için geri sayım başladı. TCDD yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yeni ihale için kasım ayında ilana çıkılacak. Projenin bir aksilik olmazsa en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor. 


Sincan-Kayaş banliyö trenlerinin seferleri 1 Ağustos 2011 tarihinde durdurulmuş, Başkentray Projesi'nin ihalesi ise 25 Nisan 2012'de yapılmıştı. İhaleye yerli ve yabancı toplam 17 firma katılmıştı. En düşük teklifi 186 milyon 235 bin 935 avro ile Gülermak-Kolin Ortak Girişim Grubu vermiş, ancak Avusturyalı Porr Bau GmbH'nin itirazı nedeniyle yargı yürütmeyi durdurma karan almıştı. Bunun üzerine Kamu İhale Kurumu (KİK), Giilennak-Kolin Grubu'nu ihale dışı bırakmış, TCDD yönetim kumlu da ihale komisyonu karannı uygulamıştı. Son olarak ise KİK, ihaleyi tümüyle iptal etmişti. 


Başkentray Projesi...