23 / 07 / 2024

Bassam Sunbulı

Bassam Sunbulı

Sunbuli İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamza Sanbalı, Bassam Sunbulı, Abdulrahman Sunbalı, Mosab Sunbalı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih'te kuruldu.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdallah E.S. Elsawaf, Alı Ghassan H. Zwayen, Alsadeq M.J. Shannoon ve Bassam Hamdı A. Al-Sarray ortaklığında kuruldu.

Bhause Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhause Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam S. A. Alashı tarafından kuruldu.

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Alshadad Almohammad tarafından kuruldu. 

Emisa Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emisa Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Fedi Sefer, Abdulhafız Sunbul, Muhammet Hashasan ve Zamıl Jebur ortaklığında kuruldu.

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Faıssal Mohammad Banı Hamad ve Fadı Bassam Fahmı Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Bassam Sunbulı Haberi

Bassam Sunbulı

Sunbuli İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamza Sanbalı, Bassam Sunbulı, Abdulrahman Sunbalı, Mosab Sunbalı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih'te kuruldu. 


Sunbuli İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Her türlü...