15 / 05 / 2024

baştaş çimento kar dağıtımı ne zaman

baştaş çimento kar dağıtımı ne zaman

Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., yayınladığı kar dağıtım tablosunun genel kurula teklif olarak götürüleceğini ve kar dağıtımının da 28 Mayıs'ta başlayacağını açıkladı...

Buğra Gökce uyardı! Milyonlarca insanımız deprem tehlikesiyle karşı karşıya

Kent planlamacısı Buğra Gökce, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de deprem tehlikesi ile karşı karıya olan illerdeki yapı stoğunun durumuna göre uyarılar yaptı. 

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

TEV burs başvuruları başladı: Şartları karşılayan öğrencilere ayda 2500 TL burs verilecek!

2023-2024 eğitim öğretim yılı, üniversitelerin kapılarını yeni öğrencilere ve ara sınıf öğrencilerine açtığı heyecan verici bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Üniversiteye başlamış olan gençler ve devam eden öğrenciler eğitim masraflarını karşılamak için burs fırsatlarını araştırmaktadırlar.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi!

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi. 

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

Küresel piyasalar karışık seyirli, yön arayışı devam ediyor!

Dünya genelindeki finans piyasaları, başta ABD olmak üzere merkez bankalarının gelecek döneme ilişkin para politikalarındaki belirsizliklerin devam etmesi nedeniyle karışık bir seyir izliyor.

ŞOK’ta tak-çıkar kulplu 2’li tava set 699 TL’ye, 3’ü bir arada french press 159 TL’ye, airfryer 1.799 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası 8 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, tak-çıkar kulplu 2’li tava set 699 TL’ye, 3’ü bir arada french press 159 TL’ye, airfryer 1.799 TL’ye düştü. İşte 6 Ağustos 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler! Leke çıkarıcı 131 TL, domestos 50 TL, deterjan 180 TL...

ŞOK Market’in 24 Mayıs Çarşamba gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta leke çıkarıcı 131 TL’ye, domestos 50 TL’ye, deterjan 180 TL’ye indi. İşte ŞOK 24 Mayıs Çarşamba tarihli fiyat listesi...

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

baştaş çimento kar dağıtımı ne zaman Haberi

baştaş çimento kar dağıtımı ne zaman


Başkent Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 27.02.2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında; ekte yer alan kar dağıtım tablosunun genel kurula teklif olarak götürülmesine, teklif olarak götürülecek nakit kar dağıtım başlama tarihinin 28.05.2014 olarak tespitine karar verilmiştir.


Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli :  Peşin

Yönetim Kurulu Karar Tarihi                    : 27.02.2014

Yönetim Kurulu Karar No                        : 39



Dosya için