27 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos fiyat 2017

Başyapıt Dragos fiyat 2017

Başyazıcı Grubu imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Subaru yeni aracı ile yollara çıktı! İşte Subaru Crosstrek e – boxer Türkiye fiyatı

Son çeyreğe girerken otomobil üreticileri hızla yeni ve göz alıcı modellerini tanıtmaya başladılar. Subaru, sektörün ilgi odağı olan e-Boxer motorlu Crosstrek modelini Türkiye'de satışa sunuldu. İşte bu otomobilin Türkiye fiyatı ve ayrıntıları...

Fırsatçılar iş başında! Togg'un fiyatı ikinci elde dörde katlandı

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X modeli ile yollara çıktı. Başlangıç olarak 953 bin liradan satışa sunulan aracın teslimatlarının ardından 1 ay bile geçmemesine rağmen ikinci el piyasasına düştü. Ancak fiyatı 4 katına çıktı.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat listesi Ekim 2022

‘Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat listesi Ekim 2022’ sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Bu sonun yanıtı ise haberimizde… İşte merak edilen soruların yanıtları...

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

Nest Dragos fiyat bilgisi!

Nest Dragos fiyat bilgisi haberimizde bulunuyor. Yeni satış kampanyası kapsamında projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Başyapıt Dragos fiyat 2017 Haberi

Başyapıt Dragos fiyat 2017

1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de gerçekleştirdiği inşaat projelerinde edindiği deneyimleri İstanbul’daki ilk inşaat projesi olan Başyapıt Dragos’ta taçlandırıyor. 


Butik bir proje olarak tasarlanan ve 70 milyon TL yatırımla 32 bin metrekare inşaat alanına sahip ‘Başyapıt Dragos’, İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ‘Maltepe Dragos’ta yükseliyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak kalan butik projede, dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Ağustos 2018’de teslim edilecek

Sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken Başyapıt Dragos’ta; marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı,...