04 / 05 / 2024

Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi

Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Emlak vergisi yapılandırma 2018 nasıl yapılır?

Emlak vergisi borcu olanlar, bu yıl vergi affına başvurarak mevcut borçlarını yapılandırabiliyor. Peki, emlak vergisi yapılandırma 2018 nasıl yapılır?

Bu ay kiracıya ne kadar zam yapılacak Nisan 2018?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından kira artış hesaplamalarında kullanılan üretici fiyat endeksi oranları açıklandı. Peki, bu ay kiracıya ne kadar zam yapılacak Nisan 2018?

Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi Haberi

Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks dairelere yer verilen Başyapıt Dragos projesinde dairelerin büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Başyapıt Dragos projesi 25 ve 3 katlı iki blok olarak Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde ayrıca, marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı da yer alacak.  

Başyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Başyapıt Dragos  Evleri 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor.

Başyapıt Dragos Evleri ortak alanlarında, açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları bulunuyor.  

Başyapıt Dragos Maltepe projesi konum...