28 / 04 / 2024

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz, sağlık turizmi kapsamında son yıllarda çok yoğun çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların Sağlık ve Turizm Bakanlıkları tarafından desteklendiğini belirtti.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi  kuruldu!

Batı Estetik Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya ve Zeki Günler ortaklığında kuruldu. 

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

İstanbul Anadolu Yakası dev sağlık kompleksleriyle rahatlayacak!

İstanbul’a dev yatırım! İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 17 sağlık tesisi 14 bin çalışanıyla gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen hastaları teknolojik donanımıyla sağlığına kavuşturuyor.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Ankara sağlık turizminden nasıl daha fazla pay alır?

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneğinin İç Anadolu Bölge Toplantısı, Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılanlar, Ankara'nın sağlık turizminden daha fazla pay alması için beyin fırtınası yaptı.

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor!

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya'da sağlık turizmini geliştirmek amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Rusya'dan sağlık alanındaki sektör temsilcilerini kente getirdi.

Batışehir satılık daire fiyatları

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yüzde 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor...

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz Haberi

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz

Dr. Özer Gürbüz, "Türkiye son yıllarda medikal turizmde de iddialı hale geliyor. Tatil için ülkemize gelen yabancıların sağlığı, bizim için çok önemli. Ama özellikle tedavi amacıyla ülkemize gelen turistleri ağırlamak çok daha önemli" diye konuştu. "Özellikle yaşlı ve engelli kişilerin turizm hareketliliği ülkemiz açısından daha büyük önem arzediyor" diyen Op. Dr. özer Gürbüz, "Sadece yaşlı ve engelli köyleri kurmak, dünyadaki yaşlı ve engelli turistleri ülkemize çekmek için yeterli değil. Bu insanların İzmir'i tercih etmeleri için şehrimizin de yaşlı ve engellilere uyumlu hale gelmesi gerekiyor. Bu amaçla dünya bankası 'yaşlı ve engelli dostu şehirlerin oluşumuna katkı veriyor" dedi. 



BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRMELİYİZ

Op. Dr. Özer Gürbüz, şunları söyledi: "Tatil için gelen turistler daha çok Antalya'yı tercih ediyor. Tedavi amaçlı gelen yabancılar ise medikal...