02 / 05 / 2024

Batı karadeniz geleceği

Batı karadeniz geleceği

Filyos Limanı ile entegre bir proje niteliğine sahip Filyos Vadisi Projesi bölgeyi uluslararası alanda kalkındıracak bir yapıda yol alıyor. Bölgeye çeşitli sektörlerde yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı sanayiciler bulunuyor.

Seçimden sonra doların geleceği en dip ve en yüksek rakam belli oldu! 2 senaryodan sonra dolar tam bu kadar olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar seçimden sonra düşer mi, yükselir mi? Seçimden sonra doların geleceği en dip ve en yüksek rakam belli oldu! 2 senaryodan sonra dolar tam bu kadar olacak.

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş için noktayı koydu! Gümüşü olan yaşadı! İşte gümüşün geleceği rekor rakam!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüşü olan yaşadı. İşte gümüşün geleceği yeni rakam...

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcıların en çok merak etttiği sorular arasında yer alıyor. Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı! 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında başı çeken gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı. 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi.

Batı karadeniz geleceği Haberi

Batı karadeniz geleceği

Hatırlanacağı üzere bu yılın yatırım programına 140 milyon TL gibi yüksek bir ödenekle yer alan yıllık 25 milyon ton kapasiteli Filyos Liman İnşaatı 19 Mart 2014 tarihinde ihale edildi. Yine bu yatırım programına 1.5 milyon TL ödenekle etüt işi olarak giren Filyos Endüstri Bölgesi'nin de programlanan sürede tamamlanacağını bekliyoruz. Halihazırda bölgede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. 


Kısa bir süre içinde bu çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Filyos Liman inşaatına paralel yatırım alanının ıslahı ve kamulaştırılan alanda parselasyon çalışmaları ve akabinde de bu alanların yatırımcılara tahsis edilmesi bizim üzerinde durduğumuz konuların başmda geliyor. Bir kısmı karma endüstri, bir kısmı da serbest bölge olan ve Filyos Limanı ile entegre bir proje niteliği taşıyan Filyos Vadisi Projesi muhtemel sanayi gelişimine...