28 / 04 / 2024

batı şehir emlak konut kampanya

batı şehir emlak konut kampanya

Batışehir ödeme planları kapsamında Emlak Konut güvencesiyle yüzde 15 peşinat verildikten sonra 2 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan konut bedeli ise yüzde 0,69 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendiriliyor. Projede fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor...

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesindeki 4 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Batışehir projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batışehir değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Batışehir projesine ait gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Batışehir 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Batışehir Ege Yapı güncel ödeme çeşitleri!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Batışehir Evleri'nde herkesin hayal ettiği eve sahip olabilmesi için başlatılan kampanya devam ediyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batışehir'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batışehir'in kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

batı şehir emlak konut kampanya Haberi

batı şehir emlak konut kampanya

İnşaat alanı 818 bin metrekare olarak belirlenen Batışehir ödeme planları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Satışların devam ettiği proje, 3 etaptan meydana geliyor. 


Batı Şehir Rezidans projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 


Batışehir ödeme planları kapsamında firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. 900 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. 


Toplam 3 bin 226 adet daireden oluşan Batı Şehir Evleri, Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor. 


Batışehir ödeme planları dahilinde yüzde 15 peşinat ödendikten sonra...