06 / 05 / 2024

Batı Şehir en büyük fırsat

Batı Şehir en büyük fırsat

İlk etabında yer alan dairelerin hemen teslim edildiği Batı Şehir projesinde banka kredisiz taksitler 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Emlak Konut finansmanıyla 120 aya taksitlendirme yapılıyor...

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Ege Yapı Group Mart ayında Batışehir'le 1'nci oldu!

Ege Yapı Group, Mart ayında Batışehir projesinde 213 adet bağımsız bölüm satışı yaptı. Böylelikle Mart ayında en çok satış yapan marka oldu.

Bağcılar Batışehir Evlerinde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Avrupa' nın en iyi karma yaşam projesine sahip, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da inşa edilen Batışehir projesi 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. Proje hakkında detaylar...

Ege Yapı Batışehir'de 60 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

EgeYapı Group, banka kredisiz %15 peşinat, 60 ay firma vadesi ve 0,69 faiz oranıyla ev sahibi yapıyor. Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi ödüllü Batışehir'de kolayca ev sahibi olmanız için kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

Batışehir'de aidat fiyatları 147 TL'ye düştü!

Batışehir projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen 40 daire tipi ve toplam 3 bin 266 konuttan oluşan projede metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor

Batışehir kolay ödeme planlarıyla daire sahibi yapıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor. Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi olan Batışehir'de kampanya kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Batışehir’den 2015’in ilk kampanyası! 36 ay 0 faiz!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından “Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” seçilen ve ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor.

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Ege Yapı İstanbul Batışehir'den ev alanları tatile gönderiyor!

İstanbul Batışehir projesinden ev alanlara yılın son günlerinde ilgi çekici bir kampanya düzenledi. Projeden konut alanlar dünyanın en önlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alpleri'nde 4 gece 5 gün sömestir tatili kazanacak.

Batı Şehir en büyük fırsat Haberi

Batı Şehir en büyük fırsat

Egeyapı Group tarafından yaşama geçirilen Batışehir projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa ediliyor. Proje, 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor.


Emlak Konut finansmanıyla 120 aya taksitlendirme imkanı sağlanan Batışehir projesinde banka kredisiz ödemelerde aylık taksitler 2 bin 297 TL'den başlıyor. 


818 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Batışehir Evleri'nin ilk etabında yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Konutların satış sürecine devam edilen Bağcılar Batışehir projesi; Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında konumlanıyor. 


Egeyapı Batışehir projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5...