13 / 05 / 2024

batıçim pazarlama ve satış müdürü istifamı etti

batıçim pazarlama ve satış müdürü istifamı etti

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile şirketin Pazarlama ve Satış Müdürü Sayit Gürsoy' un görevinden ayrıldığını duyurdu...

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Değişim Araç Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Değişim Araç Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birbey Ergün tarafından kuruldu.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Halit Kasapoğlu ve Haşmet Kadir Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Başkara tarafından kuruldu. 

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bertuğ Tapınç tarafından kuruldu.

batıçim pazarlama ve satış müdürü istifamı etti Haberi

batıçim pazarlama ve satış müdürü istifamı etti


Batıçim tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Pazarlama ve Satış Müdürü Sayit GÜRSOY 03.01.2014 tarihi itibariyle şirketimizden...