03 / 05 / 2024

Batıgöz hastane açılışları

Batıgöz hastane açılışları

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Maaş zamları şekilleniyor! Memur ve memur emeklilerinin gözü 22 Ağustos'ta!

Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci 22 Ağustos'ta sona eriyor.  Memur ve memur emeklileri gözünü 22 Ağustos'a çevirdi.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Batıgöz hastane açılışları Haberi

Batıgöz hastane açılışları

Batıgöz Sağlık Grubu, 2016 ve 2017 yılını yatırım yılı ilan etti. Grubun iş planında hem yurtiçinde hem de yurtdışında birbiri ardına açılacak hastane yatırımları var. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Şu anda 10 lokasyonda varız. Yeni açılacak yerlerle birlikte 2017 yılı sonunda yurtdışındaki yerler de dahil 20 lokasyonu bulacağız” dedi. 


2016-2017 yıllarının Batıgöz için yatırım yapma yılı olduğunu belirten Söyler, “Her bir hastane için ortalama 5 milyon dolarlık yatırım yapmak gerekiyor. Şu anda 9 tane Batıgöz var. 10’uncusu genel hastane olacak. 2017 yılı sonuna kadar 50 milyon dolarlık yatırım öngörüyoruz” diye konuştu.


2015'te 30 milyon lira ciro yarattıklarını aktaran Söyler, 2016'da ise 50 milyon lira hedeflediklerini bildirdi. 


Batıgöz Sağlık Grubu, İzmir menşeli bir grup. İlk hastanesini 2004...