03 / 05 / 2024

Batıgöz kaç tane hastane açacak

Batıgöz kaç tane hastane açacak

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ek zam müjdesi geldi. Peki SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaş zammı kaç TL olacak? Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın...

HD göz korumalı ekrana sahip Vivo Y21! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...    

Türkiye'nin en popüler tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, HD göz korumalı ekranıyla merak uyandıran Vivo Y21'i satışa sundu. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, MediaMarkt'ta Vivo Y21Y fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

HD göz korumalı ekrana sahip Vivo Y21 MediaMarkt'ta! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, HD göz korumalı ekranıyla merak uyandıran Vivo Y21'i satışa sundu. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, MediaMarkt'ta Vivo Y21Y fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere büyük şok! Tarım Kredi'den gübre fiyatlarına zam! Hangi gübre kaç lira oldu? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbahar gelmesine rağmen Tarım Kredi Kooperatiflerinden fiyat indirimiyle ilgili olarak henüz bir adım atılmazken, geçtiğimiz günlerde gübreye zam gelmesi gözlerden kaçmadı. Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç TL oldu? Bugün hangi gübre kaç liraya satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

Toplanma alanı nedir? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var?

İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 5,8 büyüklüğündeki deprem, toplanma alanlarının ne durumda olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Peki nedir bu toplanma alanı? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var? İstanbul'daki toplanma alanları nerelerde?

Kemerburgaz’da imar affı fırsatçılarına göz açtırılmıyor!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, imar affı uygulamasını fırsat bilerek Hazine arazileri üzerine kaçak yerleşimler yapanlara göz açtırmıyor.

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batıgöz kaç tane hastane açacak Haberi

Batıgöz kaç tane hastane açacak

Batıgöz Sağlık Grubu, 2016 ve 2017 yılını yatırım yılı ilan etti. Grubun iş planında hem yurtiçinde hem de yurtdışında birbiri ardına açılacak hastane yatırımları var. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Şu anda 10 lokasyonda varız. Yeni açılacak yerlerle birlikte 2017 yılı sonunda yurtdışındaki yerler de dahil 20 lokasyonu bulacağız” dedi. 


2016-2017 yıllarının Batıgöz için yatırım yapma yılı olduğunu belirten Söyler, “Her bir hastane için ortalama 5 milyon dolarlık yatırım yapmak gerekiyor. Şu anda 9 tane Batıgöz var. 10’uncusu genel hastane olacak. 2017 yılı sonuna kadar 50 milyon dolarlık yatırım öngörüyoruz” diye konuştu.


2015'te 30 milyon lira ciro yarattıklarını aktaran Söyler, 2016'da ise 50 milyon lira hedeflediklerini bildirdi. 


Batıgöz Sağlık Grubu, İzmir menşeli bir grup. İlk hastanesini 2004...