04 / 05 / 2024

Batıgözden yeni hastane

Batıgözden yeni hastane

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

AFAD, hane başı destek ödemesi ile ilgili detayları paylaştı. AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

Piyasalar yeni haftaya kilitlendi! Bu detayları gözden geçirmeden yatırım yapmayın

Küresel piyasalar ABD, Avrupa ve İngiltere merkez bankalarının para politikası kararlarını duyurduğu haftada karışık bir seyir yaşarken, gelecek hafta gözler başta Fed Başkanı olmak üzere dünya genelinde merkez bankası yetkililerinin sözle yönlendirmeleri ve açıklanacak makroekonomik verilere döndü.

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!

Memur emekli maaş artışı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, yoğun taleplerin ardından 3600 gösterge düzenlemesinde bazı düzenlemeler yapılmasını öngören bir yasa teklif hazırlığında. İşte detaylar!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Batıgözden yeni hastane Haberi

Batıgözden yeni hastane

Batıgöz Sağlık Grubu, 2016 ve 2017 yılını yatırım yılı ilan etti. Grubun iş planında hem yurtiçinde hem de yurtdışında birbiri ardına açılacak hastane yatırımları var. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Şu anda 10 lokasyonda varız. Yeni açılacak yerlerle birlikte 2017 yılı sonunda yurtdışındaki yerler de dahil 20 lokasyonu bulacağız” dedi. 


2016-2017 yıllarının Batıgöz için yatırım yapma yılı olduğunu belirten Söyler, “Her bir hastane için ortalama 5 milyon dolarlık yatırım yapmak gerekiyor. Şu anda 9 tane Batıgöz var. 10’uncusu genel hastane olacak. 2017 yılı sonuna kadar 50 milyon dolarlık yatırım öngörüyoruz” diye konuştu.


2015'te 30 milyon lira ciro yarattıklarını aktaran Söyler, 2016'da ise 50 milyon lira hedeflediklerini bildirdi. 


Batıgöz Sağlık Grubu, İzmir menşeli bir grup. İlk hastanesini 2004...