04 / 05 / 2024

Batıgözün nerelerde şubesi var

Batıgözün nerelerde şubesi var

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Maaş zamları şekilleniyor! Memur ve memur emeklilerinin gözü 22 Ağustos'ta!

Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci 22 Ağustos'ta sona eriyor.  Memur ve memur emeklileri gözünü 22 Ağustos'a çevirdi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Makita DRC200Z Robot Süpürge; Özellikleri hayran bırakıyor, fiyatı göz korkutuyor

Yüksek fiyatıyla alıcıların gözünü korkutan Makita DRC200Z Robot Süpürge özellikleriyle de kendine hayran bırakıyor. İşte detaylar...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Ev sahipleri de kiracılar da gözünü dört açsın! Faizle tazminat davası açılabilir! Takibi elden bırakmayın!

Kahramanmaraş depremi on ili birden etkiledi ve büyük yıkımlar meydana geldi. Bu noktadan sonra binalarınızın sağlam olup olmadığını öğrenmek sizin elinizde! İşte detaylar!

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Batıgözün nerelerde şubesi var Haberi

Batıgözün nerelerde şubesi var

Batıgöz Sağlık Grubu, 2016 ve 2017 yılını yatırım yılı ilan etti. Grubun iş planında hem yurtiçinde hem de yurtdışında birbiri ardına açılacak hastane yatırımları var. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Şu anda 10 lokasyonda varız. Yeni açılacak yerlerle birlikte 2017 yılı sonunda yurtdışındaki yerler de dahil 20 lokasyonu bulacağız” dedi. 


2016-2017 yıllarının Batıgöz için yatırım yapma yılı olduğunu belirten Söyler, “Her bir hastane için ortalama 5 milyon dolarlık yatırım yapmak gerekiyor. Şu anda 9 tane Batıgöz var. 10’uncusu genel hastane olacak. 2017 yılı sonuna kadar 50 milyon dolarlık yatırım öngörüyoruz” diye konuştu.


2015'te 30 milyon lira ciro yarattıklarını aktaran Söyler, 2016'da ise 50 milyon lira hedeflediklerini bildirdi. 


Batıgöz Sağlık Grubu, İzmir menşeli bir grup. İlk hastanesini 2004...