16 / 05 / 2024

batık kredi ne demek

batık kredi ne demek

Kredi kullanan kişi sayısı son bir yılda 1 milyon 760 bin kişi artarak 30 milyon 293 bin kişiy ulaştı.  2.5 milyon kişi konut kredisi kullanırken, kişi başına ev kredisi borcu 80 bin 320 TL oldu.

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Kredi çekecekler dikkat! 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel konut kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki güncel faiz oranlarına göre, 100 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Ev almak için kredi çekecek vatandaşlar bankaların kredi faiz oranlarını araştırıyor. Bankalar ise konut kredisi faiz oranlarını sürekli güncelliyor. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu? İşte konut kredisi faiz oranları ve taksit hesaplama...

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

100 bin TL'lik konut kredisinin ödeme planları kredi çekecek vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Batık konut kredisi oranları arttı!

Haziran ayı itibarıyla son 1 senede toplam batık bireysel kredi borcu oranı yüzde 18.6 oranında arttı. Bu artış konutta yüzde 49.1, taşıtta ise yüzde 14.4 oldu.

İnşaat sektöründe batık kredi miktarı mecliste!

Bankaların el koyduğu gayrimenkul sayısında ve inşaat sektörüne ait batık kredi miktarında yaşanan artışın sebepleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

batık kredi ne demek Haberi

batık kredi ne demek


Posta gazetesinde yer alan habere göre, vatandaş, son bir senede krediye ve kredi kartına yüklendi. Bankaların yolunu kredi için tutanların sayısı Mart ayı itibariyle 30 milyon 293 bine ulaştı. Kredi kullanan kişi sayısı, geçen yıl aynı dönemde 28 milyon 533 bin rakamındaydı. Yani 1 milyon 760 bin kişilik bir artış gözlemleniyor. Son bir yılda bankadan çekilen krediler 74.3 milyar lira artarak 545 milyar TL'ye ulaştı.

1496 LİRALIK ARTIŞ

Bankalar Birliği verisine göre; kişi başına ortalama bireysel kredi borcu son bir yılda 1496 TL artarak 17 bin 988 liraya çıktı. Kredi kartıyla 24.8 milyon kişi de 92.4 milyar TL'lik harcama yaptı. Kişi başına kart borcu 3 bin 730 lira. 2.5 milyon kişi konut kredisi kullanırken, kişi başına ev kredisi borcu 80...