03 / 05 / 2024

Batımahal Büyükçekmece satış ofisi

Batımahal Büyükçekmece satış ofisi

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Avenue İstanbul Büyükçekmece satış ofisi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece'de icradan 8.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul Büyükçekmece'deki 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 8 milyon 308 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'de 28.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. TÜYAP Kongre Merkezi karşısındaki, 5.752 metrekare yüzölçümlü arsanın satış bedeli 28 milyon 762 bin 950 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Belediyesi'nde 160 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi, 516 ada 5 parsel sayılı gayrimenkul 160 milyon TL bedelle satılıyor.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

Büyükçekmece'de 4 milyon 500 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan bodrum, zemin, 1. Kat, 3 no’lu bağımsız bölüm 4 milyon 500 bin TL bedelle icradan satılıyor.

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Batımahal Büyükçekmece satış ofisi Haberi

Batımahal Büyükçekmece satış ofisi

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, projede 150 villanın yer alacağını söyledi. Hem villa projelerine, hem de Büyükçekmece Bölgesi'ne devam dediklerini belirten Hakan Yalçın, "90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Yaptırdıkları bir araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini ve "İki Katta Villa" konseptini geliştirdiklerini söyleyen Hakan Yalçın, "Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst katta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak...