04 / 05 / 2024

Batışehir Avrupanın En İyi Karma Kullanım Projesi

Batışehir Avrupanın En İyi Karma Kullanım Projesi

EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi'nde yaşam 2014'te başlıyor. 5 Ocak 2014'e kadar geçerli olan kampanyada stüdyo daireler için 5.000 TL...

Konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, konut satışları 2023 Aralık ayına göre yüzde 42,04 azalarak 80 bin 308 oldu. Düşüşler 2 kata ulaştı. İşte konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir...

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Yabancıların en fazla konut aldığı 10 şehir!

TÜİK temmuz ayı konut satış verilerine göre; 2019 Ocak-Temmuz döneminde yabancıya satışları yüzde 64 yükselerek 24.144'e ulaştı. İşte yılın ilk 7 ayında yabancıların en fazla konut aldığı 10 şehir...

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi 2023'te tamamlanacak!

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi Danimarka'nın 7 bin nüfuslu Brande beldesinde inşa ediliyor. 64 kilometre öteden görülmesi mümkün kulenin 2023'te tamamlanması planlanıyor.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Amerikalılar en çok batı eyaletlerine taşınıyor!

Amerikalılar en çok batı eyaletlerine taşınıyor. Yapılan son araştırmaya göre 2018 yılında Amerikalılar'ın Vermont'a taşınma oranı oldukça yüksek oldu....

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

İzmir dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı 2'nci şehir oldu!

Knight Frank raporuna göre; İzmir, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ikinci şehir oldu. İzmir'de konut fiyatları bir yılda yüzde 18,5 arttı...

Dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu 29 şehir!

Numbeo araştırma sitesi ünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu şehirler listesini yayınladı. Listede Türkiye'de 4 şehir bulunuyor. 

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Kiraların en çok yükseldiği şehir Kırklareli oldu!

REIDIN Emlak Endeksi "Kasım" ayı raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün nabzını ölçen, 68 il, 242 ilçe ve 1202 mahalleyi kapsayan REIDIN Emlak Endeks Kasım ayı rapor sonuçları açıklandı. Raporda Kırklareli kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

Batışehir Avrupanın En İyi Karma Kullanım Projesi Haberi

Batışehir Avrupanın En İyi Karma Kullanım Projesi

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Bağcılar’da yükselen dev proje Batışehir, sakinleriyle birlikte yeni yaşamına hazırlanıyor. Üstelik 2013’ün son fırsatı Batışehirli olmak isteyenlere daire tipine göre 25.000 TL’ye varan kazançlı ödeme modelleri sunuyor.


 EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi'nde yaşam 2014'te başlıyor. Yaşamın başlayacağı Batışehir'in 1'inci Etap'ında son daireler ve yeni etaplardaki konutlar cazip ödeme avantajları ve kaçırılmayacak indirimlerle Batışehirli olma fırsatı sunuyor.


Daire tiplerine göre tasarruf rakamları…


5 Ocak 2014'e kadar geçerli olan kampanyada stüdyo daireler için 5.000 TL, 1+1 daireler için 10.000 TL, 2+1 daireler için 15.000 TL, 3+1 daireler için 20.000 TL, 4+1 daireler için de 25.000 TL'lik kazançla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik Batışehir 'de yaşam 2014'te başlıyor.


Batışehirli olmanın...