05 / 05 / 2024

batışehir bağcılar kiralık

batışehir bağcılar kiralık

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Cadde'de yer alan dükkanlar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ege Yapı Batışehir Cadde İletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Batışehir Bağcılar lokasyon!

Daire fiyatları kata ve cephelerine göre değiştiği proje 3 etap şeklinde yükseliyor. Batışehir Bağcılar lokasyon bilgisine göre Bakırköy’den metro ile 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar'da Kızılcık Bahçesi açıldı!

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bağcılar'da icradan 4.7 milyon TL'ye 2 atölye!

Bağcılar Kirazlı Köyü mevkiinde bulunan 2 adet atölye, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir Bağcılar'da 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinatla!

Yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunan Batışehir Bağcılar projesinde kampanyalar devam ediyor. Proje kapsamında uygulanan kampanyada yüzde 0,69'luk faiz oranıyla 60 ay taksitlendirme yapılıyor.

batışehir bağcılar kiralık Haberi

batışehir bağcılar kiralık

Bağcılar Batışehir projesinde daire fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3,5 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.


Toplamda 15 bin konut ve ofis nüfusuna sahip Bağcılar Batışehir 3 bin 226 adet konuttan oluşuyor. Batışehir Bağcılar daire fiyatları 226 bin liradan, loca daireler 216 bin liradan, premium daireler ise 262 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Banka kredisi ile vade imkanı sağlayan projenin ortak yaşam alanları arasında yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, mağazalar, spor alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Toplamda 121 adet dükkandan meydana gelen Ege Yapı Batışehir Cadde dükkanları 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisi'nde açık arttırma usulü ile ihale...