05 / 05 / 2024

batışehir cadde ihalesi

batışehir cadde ihalesi

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Cadde'de yer alan dükkanlar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ege Yapı Batışehir Cadde İletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Vadiyaka Başakşehir cadde dükkanları fiyat!

Vadiyaka Başakşehir cadde dükkanları fiyat listesi 199 bin liradan başlıyor. 24 Ocak'ta ihalesi yapılacak olan Vadiyaka Başakşehir cadde dükkanlarından 42 adeti satışa çıkarıldı...

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

Batışehir dükkan satış fiyatları!

Batışehir projesi Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin başladığı projede dükkanlar satışa çıkıyor. Dükkan ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. İşte Batışehir dükkan satış fiyatları..

batışehir cadde ihalesi Haberi

batışehir cadde ihalesi

Bağcılar Batışehir projesinde daire fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3,5 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.


Toplamda 15 bin konut ve ofis nüfusuna sahip Bağcılar Batışehir 3 bin 226 adet konuttan oluşuyor. Batışehir Bağcılar daire fiyatları 226 bin liradan, loca daireler 216 bin liradan, premium daireler ise 262 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Banka kredisi ile vade imkanı sağlayan projenin ortak yaşam alanları arasında yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, mağazalar, spor alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Toplamda 121 adet dükkandan meydana gelen Ege Yapı Batışehir Cadde dükkanları 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisi'nde açık arttırma usulü ile ihale...