29 / 04 / 2024

Batışehir caddesinde ihale edilen mağazalar

Batışehir caddesinde ihale edilen mağazalar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir ihalesinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 Saatte 150 Milyon TL’lik satış gerçekleşti!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının açık arttırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir projesinde 5 saatte 150 milyon lira satış yapıldı!

Ege Yapı Group ve EPP tarafından Bağcılarda yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon liralık satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 saatte 150 milyon TL’lik satış!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...

Batışehir dükkan ve mağazalarına bir haftada 1500 ön talep!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Emlak Konut Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor...

Bağcılar Batışehir’de 121 dükkan satışta!

Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor.

Batışehir caddesinde ihale edilen mağazalar Haberi

Batışehir caddesinde ihale edilen mağazalar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 


Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 



121 DÜKKAN VAR 

Yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 ila 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. 


İHTİYAÇLARA YANIT  

Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağazası ile 10 binlerce...