05 / 05 / 2024

batışehir değerlendirme raporu

batışehir değerlendirme raporu

İstanbul Sultangazi Habipler arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi  Batışehir projesinde D-E-F bloklar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir'de bin 300 TL'den başlayan taksitlerle!

Batışehir'de bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor. Fiyatların 445 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Batışehir değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Batışehir projesine ait gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Batışehir’de 2.240 TL'den başlayan taksitlerle!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir’de hiç peşinat ödemeden 2.240 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev bir ticari alanıyla butik bir şehrin kurulduğu Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak.

Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Stratejik Çevresel Değerlendirme, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin kapsamında yer alan sektörler için gerekli oluyor. Peki, Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Referans Bahçeşehir değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Referans Bahçeşehir değerleme raporu yayınlandı.

batışehir değerlendirme raporu Haberi

batışehir değerlendirme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

şžirketimiz 'İstanbul Sultangazi Habipler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'   BATIşžEHİR projesinde   D-E-F bloklar için hazırlatılan 'gayrimenkul değerleme raporu'   GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte pdf dosyası   olarak sunulmuştur.

Gayrimenkul değerleme raporu için...