09 / 05 / 2024

Batışehir ferhat göçer

Batışehir ferhat göçer

Brunch ve barbeküden tüm gün düzenlenen yarışma ve oyunlara kadar panayır tadında bir dizi etkinlik ile etap teslimini kutlayan Batışehirliler, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Ferhat Göçer’in unutulmaz konserini de yakından takip etme fırsatı buldu.

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ege Yapı Batışehir Evleri güncel fiyatlar!

Ege Yapı Batışehir Evleri güncel fiyatlar bilgisine göre daireler minimum 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulunuyor. Proje Ege Yapı imzası taşıyor...

Batışehir Ege Yapı güncel ödeme çeşitleri!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Batışehir Evleri'nde herkesin hayal ettiği eve sahip olabilmesi için başlatılan kampanya devam ediyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

İETT, Batışehir - Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdi!

İETT, MK44 numaralı Batışehir- Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. Açıklama İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte İETT MK44 Batışehir- Kirazlı Metro hattının yeni güzergahı...

Ege Yapı İstanbul Batışehir'den ev alanları tatile gönderiyor!

İstanbul Batışehir projesinden ev alanlara yılın son günlerinde ilgi çekici bir kampanya düzenledi. Projeden konut alanlar dünyanın en önlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alpleri'nde 4 gece 5 gün sömestir tatili kazanacak.

Batışehir ferhat göçer Haberi

Batışehir ferhat göçer

EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü projesi Batışehir’de ikinci etapların teslimi gerçekleştirildi. Tüm gün, şölen havasında düzenlenen etkinliklere katılan Batışehirliler 7’den 70’e her yaşa hitap eden oyunlar ve yarışmalarda doyasıya eğlendi. Aynı zamanda yeni komşularıyla tanışma fırsatı da yakalayan ev sahipleri; teslim töreni için özel olarak hazırlanan brunch ve barbekü ile lezzet dolu dakikalar geçirirken; yapılan tavla turnuvası, canlı langırt, havuzda bot yarışması, dev jenga, şut becerisi ve çocuklar için şişme oyunlar gibi etkinliklerle aileleriyle birlikte keyifli bir haftasonu geçirdi. 


Ferhat Göçer’den Batışehir’e özel unutulmaz konser!


Etap teslim törenine katılan Batışehirliler yeni evlerine kavuştukları gün, Türk müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer’in gerçekleştirdiği muhteşem bir konsere de katıldı. Sevilen sanatçı, zengin repertuarından gece boyunca...