29 / 04 / 2024

Batışehir ihalesi ne zaman

Batışehir ihalesi ne zaman

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir cadde dükkanları fiyatları!

Batışehir Bağılar projesinde toplam 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. Projedeki cadde dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Batışehir cadde dükkanları fiyatları...

Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir projesi 167 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki cadde dükkanlarının fiyatları 166 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir mağaza fiyatları!

Batışehir mağaza fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. 13 Aralık 2014 tarihin gerçekleşecek açık artırma ihalesi ile birlikte satışa çıkacak olan projede toplam 121 adet mağaza yer alıyor.

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi!

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde gerçekleşecek. 121 cadde dükkanı ve 3 bin 226 daireden meydana gelen projede dükkan fiyatları 166 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları!

Batışehir projesindeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları...

Emlak Konut Batışehir ihale tarihi!

Batışehir projesinde satışa sunulan cadde dükkanları 166 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede toplam 121 tane cadde dükkanı bulunuyor. İşte Emlak Konut Batışehir ihale tarihi...

Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Nisan'da yapılması planlanan Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi..

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Vadiyaka Başakşehir ihalesi ne zaman?

Vadiyaka Rezidans Şehir Hastanesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede yer alan 42 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Vadiyaka Başakşehir ihalesi ne zaman?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Nidakule Ataşehir ihalesi ne zaman?

Nidakule Ataşehir'de yer alan 21 dükkan ihaleye çıkıyor. Başvuruları devam eden proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Nidakule Ataşehir ihalesi ne zaman?

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait lojmanlar satıldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Farabi Caddesi'nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışı ihalesi sonuçlandı. İhaleyle Büyükşehir Belediyesi 14 milyon 500 bin lira gelir elde etti.

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi ne zaman?

Toplamda 115 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Eskişehir Odunpazarı ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi ne zaman?

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir ihalesi ne zaman Haberi

Batışehir ihalesi ne zaman


“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.


Açık arttırma usülü ile gerçekleştirilen ihalede, 121 adet ticari alandan 80 dükkan ve mağaza çıkış fiyatlarından ortalama %30 değer artışı ile 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldı.


İhale sürecinde gösterilen yoğun talep ile birlikte metrekare birim fiyatı 75 bin TL’ye varan rakamlar üzerinden satılan ve on binlerce kişiye hizmet edecek ticari alanlardan geriye kalan 40 adet dükkanın Batışehir satış ofisi üzerinden kiralama ve satış işlemleri devam edecek.


Emlak Konutve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata Batışehirprojesinin alışveriş caddesi BatıCadde’de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5...