02 / 05 / 2024

batışehir projesi değerleme raporu

batışehir projesi değerleme raporu

Emlak Konut GYO Batışehir K blok 'ta yer alan 39 adet bağımsız birimin değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Finansşehir 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ata GYO Nevşehir arsası değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Nevşehir ilindeki gayrimenkule ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Allsancak projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Allsancak) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Adalar projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

batışehir projesi değerleme raporu Haberi

batışehir projesi değerleme raporu


Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait "Ege Yapı Ltd. Şti. & Emlak Planlama. İnş. Pro. Yön. ve tic. A.Ş.  Ortak girişimi" taahhüdü altında bulunan "İstanbul Sultangazi Habipler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Batışehir projemiz kapsamında 1562 ada 11 parsel üzerinde yer alan K blok' a ait 39 adet bağımsız için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu için