03 / 05 / 2024

Batışehir rezidans satış ofisi

Batışehir rezidans satış ofisi

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimler Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Batışehir rezidans satış ofisi Haberi

Batışehir rezidans satış ofisi

"Batışehir Residence ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede 60 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Konut fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteren Batışehir Evleri Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Ege Yapı Batışehir'de daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade yapılıyor. 

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakikalık mesafede olan Batışehir Konutları hemen teslim ediliyor. 


Batışehir Bağcılar'da dört fitness center, açık ve bir...