29 / 04 / 2024

Batışehirdeki cadde ve mağazalar

Batışehirdeki cadde ve mağazalar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  210 bin TL sermaye bedeli ile Fereshteh Edipsoy, Hatice Çiğdem Uslusoy Öz,  Naser Asildost tarafından kuruldu.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Karabağ Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabağ Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batın Sendinç ve Osman Karabağ ortaklığında kuruldu.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Batışehirdeki cadde ve mağazalar Haberi

Batışehirdeki cadde ve mağazalar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 


Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 



121 DÜKKAN VAR 

Yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 ila 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. 


İHTİYAÇLARA YANIT  

Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağazası ile 10 binlerce...