04 / 05 / 2024

Batısöke Çimento iletişim

Batısöke Çimento iletişim

Batısöke Çimento Sanayii T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Sanayii T.A.Ş. Klinker Üretim yatırımı çalışmaları devam ediyor.

Batısöke Çimento sorumluluk beyanını yayınladı!

Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Sanayi sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Batısöke Çimento sorumluluk beyanı.

Batısöke Çimento, Terazidere Elektrik Üretim firmasını sattı!

Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento, Terazidere Elektrik Üretim firmasındaki toplam 1.551.957 adet hissenin tamamını sattı.

Batısöke Çimento'da atamalar gerçekleşti!

Batısöke Çimento tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento'da atamalar gerçekleşti. Batısöke Çimento'da yapılan atamalar hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimleri sayısı tırmanışta!

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimleri inşa süreci 2020'de daha önce görülmemiş bir tırmanışa imza atıyor.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu!

Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batısöke Çimento iletişim Haberi

Batısöke Çimento iletişim

Batısöke Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin yeni fırın yatırımına ilişkin teknik çalışma ve görüşmeler halen devam...