29 / 04 / 2024

Batısöke Çimento Kar Payı

Batısöke Çimento Kar Payı

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş ve Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş, nakit kar payı ödemelerine 31 Mayıs 2012 Perşembe gününden itibaren başlayacağını duyurdu

Batısöke Söke Çimento, olağan genel kurul toplantısı sonuçlarını açıkladı!

Batısöke Söke Çimento Sanayi T.A.Ş., olağan genel kurul toplantısında alınan kararları bildirdi

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

Batısöke Çimento Kar Payı Haberi

Batısöke Çimento Kar Payı

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş ve Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş, tarafından yapılan 31.05.2012 tarihli nakit kar payı dağıtımının ulusal ve mahalli gazetelerde ilanı açıklaması şöyle;

"Şirketimizin 2011 yılı faaliyetleri sonucunda dağıtılmasına karar verilen nakit kar paylarının ödenmesine 31.05.2012 Perşembe gününden itibaren başlanacaktır. Kar payı ödeme duyuruları 30.05.2012 günü Milliyet ve Yeni Asır gazetelerinde yayınlanacak olup ilan metninin örneği ektedir."

Batısöke Söke Çimento Kar Payı Dağıtımı İlan Metni için tıklayın!

Emre Kulcanay /...