28 / 04 / 2024

Batman 472 konutları

Batman 472 konutları

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, önümüzdeki ayın sonunda 1472 konutun anahtar tesliminin yapılacağına dikkat çekti ve ekledi; “Konutların satış şartnamesinde devir yasağı var. Kimse adına olan konutu devredemez.” dedi.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme!

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL'den başlıyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesi için kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Batman Ciğerlo kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak. Projede toplam 600 adet konut bulunuyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri!

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları!

İnşaat alanı 472 bin metrekare olan Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blok olarak yükselecek. Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları minimum 484 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Yamanevler Avrupa Konutları Artaş fiyat bilgisi!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projedeki dairelerin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Batman Emekli SenTOKİ'de sorunlar çözülecek!

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bin 472 konuttan oluşan Emekli SenTOKİ'de vatandaşlarla buluştu. Aksoy, sorunları yerinde inceledi.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Batman 472 konutları Haberi

Batman 472 konutları

ALICI DEVİRLİ EV İSTİYOR AMA

TOKİ tarafından kura ile satılan evler, piyasaya hareketlilik getirirken, bazı konut sahiplerinin evlerini başkasına devredemeyeceğini anımsatan Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “TOKİ ile yapılan sözleşme gereği konutlarda devir yasağı var. Bazı konut sahipleri, bu yasağın farkında değil. Evi alan kişi ödemelerde muhataptır. Üyelerimizi sık sık bu konuda uyarıyoruz ama Derneğimizden habersiz konutlarını başkasına devretmek isteyenlere de ‘dikkat’ ikazında bulunuyoruz” dedi. 


DEVİRLİ SATIŞA DİKKAT

TOKİ’nin konutlarında noterden yapılan satış vaadinin sözleşme olduğunu belirten Başkan Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü; “Konutların gerçek sahibine ulaşılması için TOKİ, sözleşme şartı getirdi. Bazı durumlarda sözleşmeyi bozan nedenler ortaya çıkıyor. TOKİ, sözleşmeyi bozacak nedenlerin ortadan kaldırılması için konut sahiplerine tebliğat ve ihtar da gönderecek. Sözleşme şartları yerine getirilmezse yasal süreçte başlatılacak. TOKİ’nin amacı...