30 / 04 / 2024

batman 600 kişilik yurt

batman 600 kişilik yurt

Kentsel dönüşümde GAP'taki eski yapılar yararlandı. 5 lisenin bir arada bulunduğu Gültepe mahallesi Esentepe mevkiine 600 kişi kapasiteli erkek ve kız yurdu binaları tamamlandı.

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı 31 600 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor! Alımlara ilişkin başvuru şartları merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek alımlar hakkında merak edilenler haberimizde...

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

Batman'daki 15 bin kişilik stadyum çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

15 bin kişilik stadyum ve yüzme havuzu şantiyesinde çalışmalar son hız devam ediyor. 2017 yılının başlarında bitmesi planlanan 50 Milyon TL'lik dev yatırım inşaatının yüzde 70'i bitti.

Batman'da 500 kişilik spor salonu inşaatı tamamlandı!

Batman’da bin 500 kişilik kapalı spor salonun inşaatı tamamlandı. İrfan Özdemir’in yapımını üstlendiği spor salonunda çalışmalar son aşamaya geldi.

Chelsea, 60 bin kişilik yeni stadın imar planını belediyeye sundu!

Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak. Chelsea'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlardan Manchester United 76 bin, Arsenal 60 bin, Manchester City ise 55 bin kişilik statlarda oynunuyor.

TOKİ Aydın Söke'de 500 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Aydın Söke 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Eylül 2015 tarihinde saat 14.00'de gerçekleşecek

TOKİ Sakarya Akyazı'da 400 kişilik yurt yaptırıyor!

Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Çorum'a 1.500 kişilik yurt geliyor!

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor. Erzenler İnşaat tarafından Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Çorum’a 1500 kişilik öğrenci yurdu!

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor. Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapılan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında açılacak.

Bağcılar'a 150 kişilik yurt yapılacak!

BAGİMDER’in öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından olan barınma sorununa çözüm bulmak amacıyla hayırsever işadamlarının da katkısıyla 150 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu yaptıracağı belirtildi.

Trabzon Ortahisar 500 kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ortahisar'da yapılması planlanan 500 kişilik öğrenci yurdu yapım işi için ihaleye çıktı. Yurdun ihalesi 12 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Torunlar Grup Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapıyor!

Taşova'nın iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun 350 kişilik Kız-erkek öğrenci yurt yapıyor. İş Adamı Bedir Torun ve Oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak yurt sorunu çözdü.

batman 600 kişilik yurt Haberi

batman 600 kişilik yurt

Batman hava limanı bitişiğindeki mevcut binalara her hangi bir yaptırımlarının olmayacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı İdris Ekmen, "Bazı iller de bizim durumumuzda Söz konusu yapılara dokunulmayacak" dedi. 


YAPILARA DOKUNULMAYACAK


İMARDAN sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İdris Ekmen hava limanı bitişiğindeki mevcut yapılara her hangi bir yaptırımın uygulanmayacağını ifade etti. Sivil Havacılık Kurumu'nun Mania uçuş alanı kapsamında radar sinyalini kesecek yapının bölgede bulunmadığını anımsatan Başkan Yardımcısı Ekmen, "Batman hava limanı çevresinde mevcut yapılaşmalara yönelik yaptırımımız söz konusu değil. Sadece biz de değil. Benzer uygulama Trabzon için de var. O bölgedeki yapılarla ilgili bir değerlendirme yapılmayacak" diye konuştu.

İKİ SEMTTE KENTSEL DÖNÜŞÜM 


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Batman'da eski yapıların en çok yıkımının yapıldığı semtlerin başını Belde ve GAP çekiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından izni alan konut...