16 / 05 / 2024

Batman Beşiri hastane projesi

Batman Beşiri hastane projesi

Batman Beşiri’de 24 saat hizmet verecek, tam teşekküllü, 5 uzman doktorun görev yapacağı hastane yakın zamanda hizmete açılacak.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Batman İcra Dairesi, Batman Beşiri'de yer alan fabrikayı 11 milyon 229 bin 850 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

1600 yıllık Mor Kuryakus Manastırı turizme kazandırılıyor!

Batman'ın Beşiri ilçesinde yer alan Mor Kuryakus Manastırı'nda üç aşama şeklinde yapılması planlanan restorasyon çalışmalarının ilk etabı tamamlandı.

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Esteworld beş yılda bir hastane dört klinik açacak!

Son yıllarda büyük ilgi çeken saç ekimi konusunda sektörün önemli oyuncularından biri olan Esteworld, İstanbul'da bir hastane ve iki klinikle hizmet veriyor. Şirketin bu alanda büyüme planları var. Beş yılda iki hastane ve altı kliniğe ulaşılması hedefleniyor.

Batman'ın 2019 yatırım beklentileri büyük!

Batman'ın 2019 yılından büyük beklentileri var. Şehre yeni hastane, hızlı tren ve raylı sistem hattının kurulması bekleniyor. 

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi yarın!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Batman Beşiri hastane projesi Haberi

Batman Beşiri hastane projesi

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu, ilçelerde yapımı devam eden ve bitme aşamasında olan hastanelerin son durumlarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Pamukçu, Beşiri Devlet Hastanesinin açılışa hazır olduğunu, daha sonra da Hasankeyf Devlet Hastanesini hizmete açacaklarını belirtti.


GECE DE HİZMET VERECEK

Batman’a atanacak ilk doktor kadrolarıyla Beşiri Hastanesinin açılacağını belirten Pamukçu, “Beşiri devlet hastanesi normal aile hekimlerine bağlı açılacak bir hastaneydi. Ancak yapılan girişimler sonucunda sağlık bakanlığı onun sınıfını değiştirdi. Artık uzman hekimlerin çalışacağı bir hastane olacak. Beşiri Devlet hastanesiyle ilgili tıbbi cihaz alımı tamamlandı. Hastaneyle ilgili tüm satın alımlar bitti. Yakın zamanda hastanemiz açılışa hazır hale gelecek. İnşallah Batman’a atanacak ilk doktor ve hemşire kadrolarıyla beraber yakın zamanda hastanemizi açacağız. Genel sekreterlik olarak hastanemizin açılışına hazırız. Atamalar gerçekleşir gerçekleşmez...