15 / 05 / 2024

Batman Beşiri yeni hastane

Batman Beşiri yeni hastane

Batman Beşiri’de 24 saat hizmet verecek, tam teşekküllü, 5 uzman doktorun görev yapacağı hastane yakın zamanda hizmete açılacak.

Müteahhitler heyecanlı! Şehir merkezinin göbeğinde... 3 yeni konut projesi için düğmeye basıldı!

Rusya'daki müteahhitleri sevindirecek 3 yeni proje için harekete geçildi. İşte Moskova’nın göbeğinde inşaat aşamasına doğru ilerleyen üç büyük proje...

Twitter'ın yeni özelliğiyle beğeniler gizlenebilecek!

Twitter, Blue abonelerinin faydalanabileceği yeni bir özelliği test ediyor. Bu kapsamda, kullanıcılar isterse beğendiği gönderileri gizleyebilecek. İşte detaylar...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş'la İstanbul'un kalbine 293 yeni konut geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 bağımsız bölüm yer alacak.

Batman'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Batman İcra Dairesi, Batman Beşiri'de yer alan fabrikayı 11 milyon 229 bin 850 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Beşiri yeni hastane Haberi

Batman Beşiri yeni hastane

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu, ilçelerde yapımı devam eden ve bitme aşamasında olan hastanelerin son durumlarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Pamukçu, Beşiri Devlet Hastanesinin açılışa hazır olduğunu, daha sonra da Hasankeyf Devlet Hastanesini hizmete açacaklarını belirtti.


GECE DE HİZMET VERECEK

Batman’a atanacak ilk doktor kadrolarıyla Beşiri Hastanesinin açılacağını belirten Pamukçu, “Beşiri devlet hastanesi normal aile hekimlerine bağlı açılacak bir hastaneydi. Ancak yapılan girişimler sonucunda sağlık bakanlığı onun sınıfını değiştirdi. Artık uzman hekimlerin çalışacağı bir hastane olacak. Beşiri Devlet hastanesiyle ilgili tıbbi cihaz alımı tamamlandı. Hastaneyle ilgili tüm satın alımlar bitti. Yakın zamanda hastanemiz açılışa hazır hale gelecek. İnşallah Batman’a atanacak ilk doktor ve hemşire kadrolarıyla beraber yakın zamanda hastanemizi açacağız. Genel sekreterlik olarak hastanemizin açılışına hazırız. Atamalar gerçekleşir gerçekleşmez...