06 / 07 / 2024

batman DEDAŞ Proje Tesis Yöneticisi Altunç

batman DEDAŞ Proje Tesis Yöneticisi Altunç

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Batman'ın yolları asfaltlanıyor!

Batman Valiliği İl Özel İdaresi köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında ekipler, Yaylıca köyünün asfaltlama çalışmasını tamamlayarak köylülerin hizmetine sundu.

Batman Hazzo kalesi turizme kazandırılacak!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

Batman Tilmerç'teki apartman ongrid sistemiyle enerji üretiyor!

Batman’ın Gültepe mahallesindeki 22 daireli bir apartmana kurulan ‘ongrid’ sistemle enerji üretiliyor. Elde edilen enerjinin fazlası DEDAŞ’a satılıyor.

Batman Esentepe'de dönüşüm başlıyor!

Bugüne kadar büyük bir kısmı yapısı gereği Batman halkının kullanımına kapalı olan Esentepe, yeni proje çerçevesinde Batman halkının çok yönlü olarak kullanabileceği, dinlenebileceği bir sosyal donatı, mesire ve yeşil alan haline getirilecek.

Batman çayı yatağı örnek bir projeye kavuşuyor!

DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Veysi Kanat, Batman çayı yatağının örnek bir projeye kavuşacağını söyledi. 65 Milyon TL’lik proje tamamlandığında 2000 hektarlık alan da taşkınlıklardan korunacak.

Emekliler Derneği Batman'da tespih fabrikası kuracak!

Üyeleri için yaptığı proje ve hizmetlerle adından sıkça bahsettiren Emekliler Derneği, Batman'daki emeklileri istihdama katmaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen, üyeleri için Batman'da tespih fabrikası kuracaklarını söyledi.

Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi!

Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. İşte Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi...

Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Derya Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Derya Park Batman Evleri projesinde toplam 332 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

Elektriği kesilen belediye DEDAŞ'ı mühürledi!

Batman' ın Gercüş ilçesinde borcunu ödemediği gerekçesiyle elektriği kesilen Belediye, DEDAŞ İşletme Şefliğini " İş yeri açma ruhsatı olmadığı " gerekçesiyle içeride 4 personeli varken mühürledi

DEDAŞ borçlu olan 51 bin 26 abonenin elektriğini kesmeye başladı!

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, "Bölgede borçlu olan 51 bin 26 abonenin elektriğini kesmeye başladık. Bu kapsamda Batman'da günde 400 civarında abonenin elektriğini kestik" dedi

Batman 'dan Mardin 'e deniz yoluyla gidilecek!

Maliye Bakanı şžimşek, Ilısu Barajı 'nın tamamlanmasıyla Batman 'dan Mardin 'e feribotla ulaşımın mümkün olacağını söyledi. Proje 4-5 yılda tamamlanacak...

batman DEDAŞ Proje Tesis Yöneticisi Altunç Haberi

batman DEDAŞ Proje Tesis Yöneticisi Altunç

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor. 


BU YIL AYDINLATMA İÇİN 3 MİLYON LİRA AYRILDI 

DEDAŞ Batman II Müdürlüğü proje tesis yöneticisi Bilal Altunç, 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanan aydınlatma çalışmaları için 3 milyon lira bütçe ayrıldığını belirtti. 


Altunç, cadde ve sokak aydınlatmasına yönelik bu çalışmaların Batman merkez ve 5 ilçesinin yanı sıra köy ve mezralarda da yapıldığını kaydetti. 


TOPLAM 250 KÖY VE MEZRA AYDINLATILIYOR 

DEDAŞ Proje Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, yılsonuna kadar planlanan aydınlatma programına 425 trafo bölgesinin alındığını ifade erken, bunun 250 köy ve mezrayı içerdiğini söyledi. 30 yıldan bu yana biriken sorunları belli bir plan dahilinde hazırladıkları...