05 / 05 / 2024

Batman Derya Park konutları

Batman Derya Park konutları

332 Konut ile birlikte alış-veriş merkezinin bulunduğu projede dairelerin yeni yılda hak sahiplerine verileceğini belirten yatırımcı Gülmez şöyle konuştu; “Birinci sınıf malzeme ve yüksek kalitedeki ürünler kullandığımız konutlar tek kelimeyle mükemmel.

Batman Park AVM 150 milyon TL'ye satılıyor!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan Batman Park alışveriş merkezi 150 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Batman'daki tarihi Artuklu Hamamı taşınıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bulunan tarihi Artuklu Hamamı'nın taşınma işlemi başladı. Bin 500 ton ağırlığındaki hamam, Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınacak.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Batman Şafak'taki stat alanına park talebi!

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Batman Cengiz Altun Parkı yenileniyor!

Batman Belediyesi’nin parklarda başlattığı bakım onarım çalışmaları özverili bir şekilde devam ederken Belediye’ye bağlı ekipler Belde Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde taziye evi ve park yapılacak!

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Batman Şevket Başak kavşağına köprülü geçit yapılıyor!

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Batman Cudi Mahallesi'ne bin metrekarelik park yapılıyor!

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, kente yeşil alanlar kazandırma projelerine bağlı olarak Korık Kavşağına yaptığı bin metrekarelik parkın bitimine yaklaşıldığını duyurdu.

Batman'da 8 dönümlük alana park inşa edilecek!

3000 Nüfuslu Balpınar beldesine park kazandırmayı hedefleyen Balpınar Belediyesi, kolları sıvadı.DİKA’nın 350 bin TL destek verdiği park projesinin hayata geçirilmesi için Belediye harekete geçti.

Batman Park AVM yolu çökme tehlikesi yaşıyor!

Batman Park AVM önünden geçen yol çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yağan yağmurun ardından ise su birikinti oluşurken yayalar kaldırımda geçmekten korkuyor.

Batman Derya Park konutları Haberi

Batman Derya Park konutları

Batman-Siirt çevre yolunun çehresini değiştiren Derya Park konutları yeni yılda sahiplerini bulacak. Tüm dairelerin bol güneş aldığı projemizde blokların arasındaki en az mesafe 14 metre. Konutlarla birlikte tapuları da hak sahiplerine vereceğiz.”



Batman...