05 / 05 / 2024

batman Gercüş Lojmanları yıkım

batman Gercüş Lojmanları yıkım

Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Batman'da arazi kavgası: 9 yaralı!

Batman'ın Gercüş ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında taşlı sopalı kavga meydana geldi. Kavga sonucunda 9 kişi yaralandı.

TOKİ'den Batman Gercüş için sosyal konut talebi!

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Özdemir, Gercüş ilçesine ‘sosyal konut’ yapılması için talepte bulundu.

Batman Gercüş Lojmanları yıkılıyor!

Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.

Batman Gercüş'teki cezaevinin yerine okul yapılıyor!

Batman'ın Gercüş ilçesinde 10 yıl önce kapatıldıktan sonra yıkılan cezaevinin yerine MEB tarafından 16 derslikli imam hatip lisesi inşa ediliyor.

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Batman'a 500 konutluk yeni yaşam alanı!

Uzun süredir Batman gündeminde yer alan Belediye lojmanlarının yerine yeni bir yaşam alanının kurulması hususunda nihayet taraflar arasında anlaşma sağlandı. Ülker, “Hedefimiz bu inşaatı 30 ay içerisinde tamamlamak." dedi.

Batman'da Gercüş-Midyat Karayolu projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Batman Hasankeyf ihalesi bugün!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. Saat 14:00'da yapılacak olan ihalenin tüm detayları haberimizde mevcut...

TOKİ Batman Hasankeyf ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aşağı Kaleköy-Batman 2 Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Aşağı Kaleköy-Batman 2 Enerji İletim Hattı Projesi güzergahına isabet eden alanlar için Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi!

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi yapıldı. Batman' da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesi ile Batman - Diyarbakır karayolunu traktörleriyle ulaşıma kapatarak oturma eylemi yaptı.

batman Gercüş Lojmanları yıkım Haberi

batman Gercüş Lojmanları yıkım


Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.


İçişleri Bakanlığı tarafından Gercüş Belediyesinde görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, Bağlarbaşı Mahallesi Kazım Koyuncu Bulvarı üzerindeki Belediye Lojmanlarında oturan ailelere, konutları boşaltmaları konusunda yazı gönderdi. Yazıda, emekli ve dulların kaldığı 20 dairelik lojmanların, 31 Mart 2017 yılına kadar tahliye edilmesi ve dairelerini boşaltan ailelere 1 yıllık kira desteğinin verileceği bildirildi. Kış mevsiminde çıkmak istemediklerini belirten aileler “Lojmanlarda kalan ailelerin çoğu emekli ve dul. Kış mevsiminde nasıl çıkacağımızı düşünüyoruz. Kira yardımı olaraktan sadece bir yıllık yardım yapılacak sonrasında ne olacak” dedi.


Batman Son...