05 / 05 / 2024

 batman iskele çökmesi

 batman iskele çökmesi

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında iskele çökmesi sonucu 1 işçi daha öldü!

Kadıköy Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında 14. kattaki iskelenin çökmesi sonucu demir ve kalasların üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.Ölüm haberi üzerine işçinin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi!

YAKACIK’ta ‘Metsan Nexus’ blokları inşaatının 16’ncı katında çalışırken iskele çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi.

İnşaatlarda metal iskele kullanımı zorunlu olacak!

Belli bir yükseklikten sonra da ahşap iskele yerine metal iskele kullanımı zorunlu olacak. Binaların inşaatı sırasında dış cepheye kurulan iskeleler de sıkı bir denetime tabi olacak...

Urtim Hazar Adaları projesine iskele ve beton kalıbı verdi!

Üçüncü Köprü'den Tüpraş'a kadar birçok projede yer alan Urtim, Azerbaycan'da 1 milyon kişinin yaşamasının planlandığı 100 milyar dolarlık Hazar Adaları projesine iskele ve beton kalıp verdi.

Sakarya'da YHT istasyon inşaatında göçük meydana geldi!

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve özel sektör tarafından yapılan Arifiye Yüksek Hızlı Tren Gar inşasında, binanın ikinci katında iskele çökmesi sonucunda 6 işçinin yaralandığını bildirdi...

Batman'da tarihi köprünün ayakları tescillendi!

Batman'da Orta Çağ'dan günümüze sadece 13 ayağı kalan tarihi köprü koruma altına alındı.Köprü ayakları, Orta Çağ yapılarına benzer bir yapıda. Kıra Dağı'nın bazalt taşlarından yapılmış. Köprünün geçmişte 40 ayaklı olduğu tahmin ediliyor...

Kocaeli Başiskele, Yeniköy Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan Kocaeli Başiskele, Yeniköy Mahallesi Maliye Hazinesine kayıtlı 2100 numaralı parselin imar planı değişikliğini onayladı. Özelleştirme İdaresi'nin açıklaması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Batman Üniversitesi'nin bin kişilik yemekhanesi hizmete açıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Üniversitesi'nde yapımı tamamlanan bin kişilik öğrenci yemekhanesinin açılışını yaptı, öğrencilerle yemek yedi. Bakan Şimşek, daha sonra öğrencilerle masa tenisi oynadı...

URTİM, iskele kalıp sistemleriyle Yapı Fuarı’na damga vurdu!

Türk iskele kalıp sektörünün lider firması URTİM, ‘Climbset – H’, ‘Climbset – W’ ve ‘Frameset’ ürünleriyle Yapı Fuarı’nda boy gösterdi. URTİM’in yeni ürünleri inşaat sektörüne yeni bir soluk katacak.

Başiskele Belediyesi 3 adet arsa satıyor!

Başiskele Belediye Başkanlığı Başiskele ve Gölcük'te yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 15 Mayıs 2014 tarihinde saat 11:00'de Yuvacık Hizmet Binası 2. Kat Kütüphane Salonu'nda gerçekleştirilecek...

 batman iskele çökmesi Haberi

 batman iskele çökmesi

Batman'da Güney Raman Çevre Yolu üzerinde bir elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskele sabah saatlerinde çöktü. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; iskelenin altında kalan 3 işçi yaralandı.  İhbarlar sonucunda olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.  Tedaviye alınan 30 yaşındaki işçi Ali Oğuz tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Diğer iki işçinin ise sağlık durumunun iyi olduğu aktarılırdı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Adana'da inşaat kazası: 1...