29 / 04 / 2024

Batman Kültür Mahallesinde yeni taziye evinin temeli atıldı

Batman Kültür Mahallesinde yeni taziye evinin temeli atıldı

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

Şehzadeler Kültür Evi'nin inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde yapımına başlanan Taziye ve Kültür Evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.

Batman Kültür Mahallesinde yeni taziye evinin temeli atıldı Haberi

Batman Kültür Mahallesinde yeni taziye evinin temeli atıldı

Mahalle halkından gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi, Kültür mahallesinde 500 metrekarelik bir arsa üzerinde iki katlı olarak tasarlanan yeni taziye evinin temellerini attı.


Bir süre önce gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi, 2016 faaliyet programına gerçekleştirilecek öncelikli projeler arasında yer verdiği Kültür mahallesindeki yeni taziye evinin yapımına başladı. Yaklaşık 500 metrekarelik bir arsa üzerinde kadın ve erkeklerin geleneklere uygun bir şekilde kullanabileceği iki katlı olarak tasarlanan yeni taziye evinin temelleri atıldı. 8 Mart Kadın parkının yanındaki Kültür camisi bitişiğinde inşa çalışmalarına başlanan yeni ve modern taziye evi, kadın ve erkeklerin ayrı oturabileceği salonlar, çocuk bakım odası, mescit ve mutfak bölümleri olacak. Mahalle halkının da yapım aşamasında gönüllü olarak destek sunacağı yeni taziye evinin kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.


Batman...