07 / 05 / 2024

Batman Milletvekili

Batman Milletvekili

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ'den Batman Gercüş için sosyal konut talebi!

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Özdemir, Gercüş ilçesine ‘sosyal konut’ yapılması için talepte bulundu.

Batman'daki demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi mecliste!

Batman ilinde bulunan demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Ataullah Hamidi, Batman'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

TOKİ'den Batman'a 3 bin yeni konut müjdesi!

Konutta ‘pilot il’ seçilen Batman’a TOKİ’nin 3000 konut daha yapacağını belirten Milletvekili Ataullah Hamidi: “Emekliler Derneğimizin talep ettiği 8000 konuttan 3000’ine TOKİ, yeşil ışık yaktı. Yakın bir sürede konutların yapımına başlanılacak” dedi.

Batman'a 3 yeni kütüphane binası inşa edilecek!

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman merkez başta olmak üzere Sason ve Kozluk ilçelerine yeni kütüphane binaları inşa edileceğini belirtti.

Büyük Batman projesi DİKA'ya sunuldu!

Batmanlı bürokrat ve Ak Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan 'ın Batmana kazandırmayı hedeflediği Büyük Batman Projesine DİKA 'dan destek geldi.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Necip Nasır AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu!

2014 yerel seçimlerinde adı Karabağlar Belediye başkanlığı adaylığı için adı geçen ancak bu yönde adım atmayan Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Necip Nasır AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürütüceği projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

İdris Güllüce milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Güllüce, başvurusunu twitterdan duyurdu...

Batman Milletvekili Haberi

Batman Milletvekili

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kentte devam eden ve yapımı gündemde olan sağlık yatırımları hakkında açıklamada bulundu. Hamidi; “Yatırımların takipçisiyiz” dedi.

“YENİ HASTANE 200 YATAKLI OLACAK”

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımları hakkında bilgiler paylaştı. Yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Hamidi: “İlimiz için çok önem verdiğimiz ve önceliğimiz olan yatırım alanlarından biri de sağlıktır. Dolayısıyla Batman’da devam eden sağlık yatırımlarını takip ettiğimiz gibi yeni yatırımların gelmesi için de gayretlerimiz devam etmektedir” dedi. Yatak kapasitesi arttırılması gündemde olan Kuyubaşı mevkindeki yeni devlet hastanesiyle ilgili Hamidi; “Kuyubaşı-Petrolkent mevkileri arasında yapılması planlanan ve bunun için Petrolkent arkasındaki hazineye ait arsa tahsisinden sonra proje aşamasına geçilen Batman devlet Hastanesi 200 yatak kapasiteli olacaktır” diye konuştu.

“YATIRIMLAR SON AŞAMADA”

Hamidi’nin açıklamasının devamında şu bilgileri paylaştı; “- 300...