04 / 05 / 2024

batman stadı ne zaman bitecek

batman stadı ne zaman bitecek

Yaklaşık 3 yıldır yapılması beklenen Batman Stadı ve spor salonları ile sosyal donatıları için imzalar atıldı. Batı Raman eteklerinde yapılacak olan 15 bin seyirci kapasiteli stat, UEFA standartlarında inşa edilecek....

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Toplam 6 bin 116 başvurunun geldiği TOKİ Batman Ciğerlo 2019 kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

batman stadı ne zaman bitecek Haberi

batman stadı ne zaman bitecek

Yaklaşık 3 yıldır yapılması beklenen Batman Stadı ve spor salonları ile sosyal donatıları için imzalar atıldı.


UEFA standartlarındaki stadın ihalesi 30 Aralık'ta yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı İlimizde 15 bin seyirci kapasiteli stat ile kapalı yüzme havuzu inşasını içeren protokolü imzaladı. Stat ve kapalı yüzme havuzu ihalesi, 30 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


Uzun zamandan bu yana gündemde olan stat için atılan adım ilimizde büyük sevince neden oldu. Eski stadın ihtiyaca cevap vermediğini belirten Batmanlılar, yeni stat ve yüzme havuzu konusunda emekleri olan yetkililere teşekkür etti.

Batı Raman eteklerinde yapılacak olan 15 bin seyirci kapasiteli stat, UEFA standartlarında inşa...