04 / 05 / 2024

batman stadı nerede

batman stadı nerede

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman Stadı için imzalar atıldı!

Yaklaşık 3 yıldır yapılması beklenen Batman Stadı ve spor salonları ile sosyal donatıları için imzalar atıldı. Batı Raman eteklerinde yapılacak olan 15 bin seyirci kapasiteli stat, UEFA standartlarında inşa edilecek....

10 soruda TOKİ Batman 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Batman 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Batman 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Batman 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Batman50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Batman'da 15 bin kişilik stat inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Batman'da il spor merkezlerinin açılışı yapıldı. 16 Mayıs Şehir Stadı'nda tören düzenlendi.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Batman Stadı'nın yerine TOKİ konutları geliyor!

Batman 16 Mayıs şehir stadı miadını doldurdu. Güney Raman çevre yolunda 15 bin kişilik stadın yapımı sürüyor. Önümüzdeki yılın Nisan yada Mayıs'ın da stat bitecek. Mevcut stad ise yıkılacak. Yerine ise TOKİ'nin yeni konut yapımı düşünülüyor.

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Seyrantepe Nida Park nerede?

Seyrantepe Nida Park nerede sorusuna; Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede cevabı veriliyor. Proje, Tahincioğlı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor...

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Başakşehir Fatih Terim Stadı nerede?

178 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa edilen Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi. 16 ayda tamamlanan Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ulaşım metro ve otobüs hatlarıyla sağlanıyor.

Nurol Life Aslantepe nerede?

TT Arena Aslantepe Stadı'na yakın mesafede hayata geçirilen Nurol Life Aslantepe nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesi demek mümkün. Proje, Nurol GYO imzasıyla inşa ediliyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede?

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede? Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul adresinde yer alıyor. Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor...

Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol Life Seyrantepe nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. TT Arena Stadı'nın karşısında yükselen Nurol Life projesinde konut fiyatları 295 bin dolardan başlıyor...

batman stadı nerede Haberi

batman stadı nerede

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda, olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre protokol bölümü ve kapalı alanlarda inceleme yapan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, sahaya inerek serilmesi tamamlanan ve zemine oturma işlemi devam eden çim sahayı inceledi.

Yeni stadın modern, çağdaş ve günün koşullarına göre dizayn edildiğini dile getiren Özdemir, "Yeni stat bir ay içerisinde faaliyete girecek. Batmanımızın kulübü olan Batman Petrolspor gece ve gündüz maçlarını burada oynayabilecek. Olimpik yüzme havuzumuz ve yanında da maraton koşusunun yapılabileceği atletizm pistiyle beraber adeta bir spor kompleksi olacak."...