04 / 05 / 2024

batman stadının ihalesi ne zaman

batman stadının ihalesi ne zaman

Yaklaşık 3 yıldır yapılması beklenen Batman Stadı ve spor salonları ile sosyal donatıları için imzalar atıldı. Batı Raman eteklerinde yapılacak olan 15 bin seyirci kapasiteli stat, UEFA standartlarında inşa edilecek....

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

Alsancak Stadı'nın ihalesi, Ankara'da gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda saat 14.00'te başlayan ihaleye, 17 firma teklif verdi.

Göztepe Stadı'nın ihalesi yapıldı!

20 bin 35 seyirci kapasiteli yeni Göztepe Stadı'nın ön yeterlilik ihalesi İstanbul'da gerçekleşti. Stadın, tesliminden sonra 700 gün içinde inşaatının tamamlanması öngörülüyor.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi 28 Nisan'da!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alsancak Stadı'nın yenilenme ihalesinin 28 Nisan Cuma günü Ankara'da yapılacağını açıkladı. Yeni stadın iş süresi 500 gün olarak belirtildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Batman Stadı'nın yerine TOKİ konutları geliyor!

Batman 16 Mayıs şehir stadı miadını doldurdu. Güney Raman çevre yolunda 15 bin kişilik stadın yapımı sürüyor. Önümüzdeki yılın Nisan yada Mayıs'ın da stat bitecek. Mevcut stad ise yıkılacak. Yerine ise TOKİ'nin yeni konut yapımı düşünülüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yapım ihalesi sonuçlandı!

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı'nın tamamlama ihalesinde değerlendirme süreci tamamlanarak en düşük teklifi veren Biser-MEK-TEK Yapı İnşaat Ortaklığıyla sözleşme imzalama aşamasına geçildiği belirtildi.

Malatya Arena Stadı'nın ihalesi yapıldı!

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı’nın ‘tamamlama’ ihalesi bugün Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece’deki binasında yapıldı.

batman stadının ihalesi ne zaman Haberi

batman stadının ihalesi ne zaman

Yaklaşık 3 yıldır yapılması beklenen Batman Stadı ve spor salonları ile sosyal donatıları için imzalar atıldı.


UEFA standartlarındaki stadın ihalesi 30 Aralık'ta yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı İlimizde 15 bin seyirci kapasiteli stat ile kapalı yüzme havuzu inşasını içeren protokolü imzaladı. Stat ve kapalı yüzme havuzu ihalesi, 30 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


Uzun zamandan bu yana gündemde olan stat için atılan adım ilimizde büyük sevince neden oldu. Eski stadın ihtiyaca cevap vermediğini belirten Batmanlılar, yeni stat ve yüzme havuzu konusunda emekleri olan yetkililere teşekkür etti.

Batı Raman eteklerinde yapılacak olan 15 bin seyirci kapasiteli stat, UEFA standartlarında inşa...