06 / 05 / 2024

batman stat inşaatı

batman stat inşaatı

TOKİ, Diyarbakır ve Batman stadyumlarının ihalelerini tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. Böylece Diyarbakır, 33 bin kişi kapasitesiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşuyor.

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Batman Devlet Hastanesi'nin inşaatı mecliste!

Batman'da yapılacak yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Batman'da AVM inşaatında beton blok düştü! 2 yaralı!

Batman'da yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında beton blok düştü. İnşaatta çalışan 2 işçi olay sonucunda yaralandı.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

batman stat inşaatı Haberi

batman stat inşaatı

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor.


İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı'nı tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan İdare, 16 stat ve bir kapalı spor salonunun ihalesini tamamlayarak inşa etmeye başladı. Hazırlık aşamasında ise 4 stat bulunuyor.


-Diyarbakır Stadı'nın ihalesi tamamlandı


TOKİ, Diyarbakır'da inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyum için düzenlediği ihaleyi sonuçlandırdı. 240 dönüm arsaya inşa edilecek Diyarbakır Stadı'nda 666 kişilik protokol, bin 74 kişilik VIP, 639 kişilik basın tribünleri ve engelliler için 253 koltuk yer alacak.


Stadyumda ayrıca 645 kapalı ve bin 207 açık olmak üzere bin 852 araçlık otopark ile 75 araçlık otobüs parkı bulunacak.


-Batman Stadı'nın sözleşmesi imzalandı


İdare, Batman'da inşa edeceği 15 bin seyirci...