02 / 05 / 2024

Batman Üniversitesi Kozluk MYO binası tamamlandı

Batman Üniversitesi Kozluk MYO binası tamamlandı

Batman Üniversitesi bünyesindeki Kozluk Meslek Yüksek Okulu binası tamamlandı. Kozluk kapalıspor salonu bitişiğinde iki yıl önce yapımına başlanılan MYO binasında sona doğru gelindi.

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi belirlendi!

Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Batman'a yeni öğrenci yurdu inşa edildi!

Her yıl öğrenci sayısı artan Batman Üniversitesi’ne bu yıl yeni bölümleri açmayı bekleyen bazı girişimciler, kent merkezine yeni bir yurt daha kazandırdı.

Batman Üniversitesi Kozluk MYO binası tamamlandı Haberi

Batman Üniversitesi Kozluk MYO binası tamamlandı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması beklenen Kozluk MYO öğrencileri, Batman merkez  kampüsünde eğitimine devam ediyor. Binayla birlikte öğrencilerin yurt sorunun da gündeme geldiği ilçede şimdiden bazı eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı. YÖK’ün daha önce ilçelerdeki Meslek Yüksek Okullarının da ‘Üniversitelerin kampüsünde eğitim görmeye devam edeceği’ şeklindeki haberler de tartışma konusu olmuştu.  


Batman Çağdaş






Bu haber yeniden Batman Çağdaş Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Batman Üniversitesi bünyesindeki Kozluk Meslek Yüksekokulu binası tamamlandı. Binanın yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağı belirtildi.  


KOZLUK’A MODERN MYO BİNASI

Geçen yıl yapımına başlanılan Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu binası tamamlandı. Kozluk kapalıspor salonu bitişiğindeki iki katlı Meslek Yüksek Okulu binası süresinde bitirildi. Yeni eğitim sezonunda hizmete açılacağı belirtilen Meslek Yüksek Okulunda çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verildi. Batman Üniversitesinde eğitim gören...