27 / 05 / 2024

Battal İlgezdinin malvarlığı

Battal İlgezdinin malvarlığı

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

Battal İlgezdi beraat etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılarla ilgili kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, beraat etti.

Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir daire, bir yazlık, bir otomobil ve az bir maddi birikimim var. Eşim ikinci eş. İlk eşimden iki çocuğum var, ikinci eşimden çocuk yok. Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Battal İlgezdi, fotokopiyle çoğaltılmış tapu senedi mi dağıttı?

2009 yılında Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerindeki imar sorununu çözeceğine dair “namus sözü” veren CHP'li Battal İlgezdi, 10 yıl sonra 31 Mart için de yine aynı vaatte bulunuyor. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Battal İlgezdi'ye beraat!

Geçen sene yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yargılandığı davada beraat etti.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

5 kişinin malvarlığı donduruldu!

Birleşmiş Millerler Güvenlik Konseyinin kararları doğrultusunda belirlenen 5 kişinin malvarlığı donduruldu. Bakanlar Kurulu kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Süleyman Soylu: Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktiğini söyledi..

Battal İlgezdi'nin hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı!

İçişleri Bakanlığı, milyarlık vurgun yapan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

Battal İlgezdinin malvarlığı Haberi

Battal İlgezdinin malvarlığı

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 12'si Küçükbakkalköy'deki Buz rezidansta, 3'ü de "Four Winds" projesinde olmak üzere 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı. 


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi "Ataşehirde belediye başkanı olana kadar bin 400 daire yaptım. Belediye başkanı olduktan sonra Erguvan adlı inşaat şirketimin yönetimini bıraktım. Şirket üzerine 2004'te aldığım kendi mallarım var. Küçükbakkalköy'deki araziyi kat karşılığı bir firmaya verdim. Arsa payı karşılığında 17 daire aldım. 


Belediyeyle ilgisi yok. Belediye başkanı olmadan önce ticaret yapmak suç mu? Belediye başkanı olduktan sonra 2'sini sattım. Geri kalanı da bağış yoluyla eşime ve kızlarıma verdim. Her şey yasal. Benim üzerime de 4 daire var" diyerek varlıklı olduğunu dile getirdi. 


Taşyapı'dan alınan dairelere...