17 / 05 / 2024

Batu Derer derer omay mimarlık

Batu Derer derer omay mimarlık

Mimar Batu Derer kimdir? Batu Derer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Batu Derer bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Batu Derer...

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Uzun tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batu Duo ve Maimaijiang Paerhati tarafından kuruldu.

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Pelin Batu Datça'ya yerleşiyor!

Ünlü oyuncu Pelin Batu bir çok ünlü isim gibi şehir hayatından sıkıldı. Datça'dan iki ev satın alan Batu, ailesiyle birlikte bahçeli yeni evlerine yerleşecek.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali çok önemli bir proje!

Turcas Petrol AŞ Üst Yöneticisi Batu Aksoy, "Akkuyu Nükleer Güç Santrali, Ruslarla iş birliği çerçevesinde geliştirilen çok önemli bir proje" dedi.

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bülent Batu tarafından kuruldu. 

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi Baci Batuğ Hayırlıoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gönül Köseoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Libertas Yapı Tasarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Libertas Yapı Tasarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Secattin Batu Yanaraltın tarafından 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Batu Derer derer omay mimarlık Haberi

Batu Derer derer omay mimarlık

Batu Derer kimdir?

Batu Derer Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 


2001 yılında European School of Economics Milano, İşletme Yüksek Lisans Programı'nı bitirdi. 2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı. 2000-2001 yılları arasında Milano'da yer alan Unica Srl firmasında çalıştı. 


2001 - 2003 yılları arasında Net Mimarlık firmasında, tasarım ve uygulama departmanında görev almanın ardından 2005 yılına kadar Aktürk A.Ş. firmasında inşaat bölümünde çalıştı. 


2005 yılından bu yana, Emre Omay ile birlikte kurdukları DererOmay Design and Constrcution bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.


İletişim bilgileri:

Billur Sok. No:29/2 GOP 06700 ANKARA

Tel: (312) 466 0 400

Tel: (312) 427 5 245

Faks: (312) 468 0 600


E-posta: [email protected]


www.dereromay.com


Emre Omay...